marți, 28 aprilie 2015

Ne vom putea deplasa gratis

Progresul si grija fata de mediu poate ne aduce odata cu viitorul si posibilitatea de a ne deplasa pe distante mari cu cheltuieli minime.
Un proiect al ministerului mediului este in avizare.
Astfel , persoanele care vor dori sa achizitioneze un automobil cu emisii CO2 zero, respectiv masini electrice, vor beneficia de un tichet de 6500 euro.
Dar asta nu e tot.

Tesla Motors Premium electric vehicules isi extind numarul de statii de incarcare si in Europa.Cei care au masini Tesla model S vor putea alimenta gratis de la aceste statii Supercharger . Aceste statii au au o durata in timp minima, nu vei sta ore sa alimentezi ci cateva minute.
Ne vom putea deplasa gratis !
 O Doamne, in sfarsit ceva din munca lui Tesla ajunge si la el acasa in mod gratuit. Daca asa si-ar fi dorit el ca lumea sa arate inseamna ca si-a dorit cu adevarat si visul lui poate deveni realitate in viitor.

sursa imaginii

In Europa masina Tesla model S are un pret de pornire de 64000 euro, iar cea echipata cu modelul Supercharger care poate alimenta in aceste statii e de 75000 euro , scump pentru noi dar daca masinile verzi isi vor extinde productia pana la productia de serie poate ca viitorul va fi fara benzina.

Trebuie doar sa-ti doresti ca visele sa devina realitate, eu visez masini care sa si stie singure unde vreau sa ajung, nu sa ma tin eu de volan, am mai spus-o, atunci imi voi lua si eu masina .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu